Va doriti o scara personalizata care sa intregeasca aspectul interior al casei dvs?
Acum, mai mult ca niciodata, experienta noastra ne permite sa fim mai aproape de dorintele dvs si sa va propunem solutii estetice, performante si inovatoare.
Portofoliul firmei cuprinde scari de interior, scari de exterior, scari moderne, scari traditionale din lemn, scari pe structura metalica, scari spirala, scari pentru spatii reduse, trepte, panouri pentru paliere, balustri, suporti de mana curenta, suporti de fixare a balustrilor pe suprafete dure.
Esentele de lemn folosite sunt brad, fag, stejar precum si multiplex placaj de fag. Scarile se livreaza in kit cu instructiuni de montaj sau la cerere cu executarea montajului de catre profesionisti. Se monteaza usor si rezolva situatiile dificile cand nu sunt solutii pentru scari din beton. Scopul nostru este de a transforma scara dintr-un simplu accesoriu de urcat si coborat in principalul punct de atractie dintr-o locuinta.

Designul scarilor imbina esteticul cu practicul astfel incat scara sa devina si un element de decor in spatiul de amplasare, pe langa rolul practic oferit de acesta.
Scarile pe care le comercializam nu necesita o intretinere deosebita, ci doar o curatare periodica cu produse pentru lemn, in functie de traficul la care sunt supuse.
Tremix este alaturi de dvs in proiectele de amenajare interioara, fie acestea de mai mare sau de mai mica anvergura, indiferent de buget.
Va invitam sa vizitati (sa rasfoiti) paginile site-ului nostru si sa solicitati suport suplimentar chiar, sa va faceti "plinul" de idei noi pentru amenajarea caminului dvs.
Cu noi veti descoperi o paleta diversificata de scari care vor da contur si un aer nou interiorului casei in care locuiti.

Scari pe dimensiuni atipice.
Alege modelul,solicita oferta

1. Consutati site-ul nostru si alegeti din cele peste 30 de modele de scari de interior si de exterior.
2. Dati-ne de stire pentru ce model de scara ati optat - pe mail sau la nr de tel 0743091933 .
3. Specialistii nostri va vor asigura tot suportul tehnic de care aveti nevoie, vor face masuratorile (unde e cazul) si vor executa scara pe care v-ati dorit-o.
4. La final, nu trebuie sa faceti altceva decat sa asteptati maxim 15 zile, la finalul carora va fi livrata scara comandata. Iar daca nu sunteti o persoana pasionata de bricolaj, nu-i nicio problema! Echipa noastra de montaj se va ocupa de tot, iar dvs veti castiga mai mult timp liber!

4 pasi simpli pentru a achizitiona o scara
ce se potriveste stilului casei dvs:

Visati, alegeti si transformati proiectele de viitor in realitate, fiindca alaturi de noi aveti tot ce va trebuie la indemana.