Livrari si retururi

Coletizare standard


Produsele noastre sunt în general expediate în termen de 2 zile de la confirmarea de plată prin curier rapid, cu livrare catre peroana indicata de catre cumparator care este contactata inainte de livrare, telefonic de catre agentul de livrare.Livrarea se face pe baza de semnatura. Dacă cumparatorul doreste livarea sa fie facuta cu un alt transportator, SC TREMIX SRL nu va achita contravaloarea transportului si nu isi asuma raspunderea pentru eventualele deteriorari cauzate de o manipulare defectuasa pe durata transportului.
Taxele de expediere, cheltuielile de curierat si de manipulare, garantia livrarii in conditii bune a tuturor articolelor este in sarcina SC TREMIX SRL doar daca livrarea se face cu Firma de curierat indicata de catre vanzator. SC TREMIX SRL garanteaza si livreaza gratuit orice comanda ce depaseste suma de 500 ron.
O camanda reprezinta o livare. Vă sfătuim să grupati toate articolele de care aveti nevoie într-o singură comandă. Noi nu putem grupa doua comenzi distincte plasate separat, iar taxele de transport se va aplica la fiecare dintre ele. Comenzile vor fi expediate pe propriul risc, dar grijă deosebită este luată pentru a proteja obiecte fragile.

SC TREMIX SRL